The British Food Company Handelsbolag

Stockholms län

Information

969721-1820 är organisationsnummer för bolaget The British Food Company Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som The British Food Company Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Tyresö som är den kommunen som The British Food Company Handelsbolag finns i.

The British Food Company Handelsbolag har varit registrerat sedan 2006-09-12 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för The British Food Company Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

The British Food Company Handelsbolag är och det finns flera bolag i Tyresö som också är .

Firmatecknare för The British Food Company Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med The British Food Company Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7704410 eller genom brev på följande adress:
SKÖRDEVÄGEN 27, 135 43, Tyresö

Import av engelska matvaror, böcker och porslin samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med The British Food Company Handelsbolag och det är East, Liliane Mariette som är född 1966 och har titeln Bolagsman, East, Nicholas Stuart som är född 1966 och har titeln Bolagsman,