Konsultfirma Carl Thure Lindell

Stockholms län

Information

351115-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Konsultfirma Carl Thure Lindell. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Konsultfirma Carl Thure Lindell är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tyresö som är den kommunen som Konsultfirma Carl Thure Lindell finns i.

Konsultfirma Carl Thure Lindell har varit registrerat sedan 2002-10-05 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-01-18 vill man istället veta hur det står till med momsen för Konsultfirma Carl Thure Lindell så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-01-18.

Konsultfirma Carl Thure Lindell är och det finns flera verksamheter i Tyresö som också är .

Firmatecknare för Konsultfirma Carl Thure Lindell är följande:

Vill ni komma i kontakt med Konsultfirma Carl Thure Lindell så kan ni göra det på telefon genom 08-7427774 eller genom brev på följande adress:

Konsult i bygg- och planfrågor och i överklagandeärenden.

Det finns olika personer som har en koppling med Konsultfirma Carl Thure Lindell och det är Lindell, Carl Thure Ingvar som är född 1935 och har titeln Innehavare av enskild firma,