REVISOR AINA GARTNE

Stockholms län

Information

371115-XXXX är organisationsnummer för företaget REVISOR AINA GARTNE. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som REVISOR AINA GARTNE är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tyresö som är den kommunen som REVISOR AINA GARTNE finns i.

REVISOR AINA GARTNE har varit registrerat sedan 1985-01-24 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för REVISOR AINA GARTNE så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1985-01-01.

REVISOR AINA GARTNE är och det finns flera bolag i Tyresö som också är .

Firmatecknare för REVISOR AINA GARTNE är följande:

Vill ni komma i kontakt med REVISOR AINA GARTNE så kan ni göra det på telefon genom 08-7700888 eller genom brev på följande adress:

Revisionsverksamhet och därmed förenlig verksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med REVISOR AINA GARTNE och det är Gartne, Aina Lilian som är född 1937 och har titeln Innehavare av enskild firma,