Marknadsekonom Kjell Ivar Larsson Mekil

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Tyresö och Marknadsekonom Kjell Ivar Larsson Mekil är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Marknadsekonom Kjell Ivar Larsson Mekil är ett av dem. Statusen för Marknadsekonom Kjell Ivar Larsson Mekil är att Bolaget är aktivt.

Marknadsekonom Kjell Ivar Larsson Mekil är ett Enskild firma och skapades 2001-09-28. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Tyresö där företaget finns i jobbar för att företag som Marknadsekonom Kjell Ivar Larsson Mekil ska trivas.

I Tyresö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet i marknadsföring av produkter inom specialstålsektorn (verktygstål), byggsektorn (värmepumpar), fordonsektorn (biltillbehör) och tjänster inom småföretagsarsektorn (rekrytera och aktivera medlemmar till instresseförening Svensks Intresseförening samt vid behov handel med ovan exempel på produkter till olika uppdragsgivare.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Marknadsekonom Kjell Ivar Larsson Mekil inte är momsregistrerat.

Idag är Marknadsekonom Kjell Ivar Larsson Mekil och det finns flera företag som är det idag i Tyresö.

Vill man komma i kontakt med Marknadsekonom Kjell Ivar Larsson Mekil så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Marknadsekonom Kjell Ivar Larsson Mekil är Larsson, Kjell Ivar som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Marknadsekonom Kjell Ivar Larsson Mekil har 410520-XXXX som sitt organisationsnummer.