STRÅHLES BYGGNADS- OCH INSTALLATIONSSERVICE

Stockholms län

Information

I Tyresö finns det ett Enskild firma som heter STRÅHLES BYGGNADS- OCH INSTALLATIONSSERVICE. Det finns flera verksamheter som liknar STRÅHLES BYGGNADS- OCH INSTALLATIONSSERVICE i Stockholms län. Tyresö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

STRÅHLES BYGGNADS- OCH INSTALLATIONSSERVICE är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1980-05-27 så har STRÅHLES BYGGNADS- OCH INSTALLATIONSSERVICE varit registrerat och sedan 1979-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är STRÅHLES BYGGNADS- OCH INSTALLATIONSSERVICE och det finns fler verksamheter som är det i Tyresö.

Vill man komma i kontakt med STRÅHLES BYGGNADS- OCH INSTALLATIONSSERVICE så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med STRÅHLES BYGGNADS- OCH INSTALLATIONSSERVICE så kan ni göra det på 08-7124492.

Byggnadsverksamhet

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag STRÅHLE, TURE GUSTAF som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

STRÅHLES BYGGNADS- OCH INSTALLATIONSSERVICE har 430330-XXXX som sitt organisationsnummer.