TYRESÖ Digitalbild

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Tyresö och TYRESÖ Digitalbild är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och TYRESÖ Digitalbild är ett av dem. Statusen för TYRESÖ Digitalbild är att Bolaget är aktivt.

TYRESÖ Digitalbild är ett Enskild firma och skapades 2001-10-24. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Tyresö där bolaget finns i jobbar för att bolag som TYRESÖ Digitalbild ska trivas.

TYRESÖ Digitalbild är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-12-26. I Tyresö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Fotografering och framställning av digitala bilder med inriktning på konstnärlig verksamhet. Sammanställning av digitala bilder på CD-skivor för distribution och försäljning. Anordna utställningar av fotografiska alster och att hålla föredrag. Att ta uppdrag med inriktning på fotografiska dokumentation och fotografering av naturbilder.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att TYRESÖ Digitalbild är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-12-26.

Idag är TYRESÖ Digitalbild och det finns flera bolag som är det idag i Tyresö.

Vill man komma i kontakt med TYRESÖ Digitalbild så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7127046.

.

De som är på något sätt har med TYRESÖ Digitalbild är Alestedt, Eddie William som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

TYRESÖ Digitalbild har 441220-XXXX som sitt organisationsnummer.