MILTONS ELEKTRISKA

Stockholms län

Information

450527-XXXX är organisationsnummer för bolaget MILTONS ELEKTRISKA. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MILTONS ELEKTRISKA är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tyresö som är den kommunen som MILTONS ELEKTRISKA finns i.

MILTONS ELEKTRISKA har varit registrerat sedan 1976-08-20 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för MILTONS ELEKTRISKA så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1976-01-01.

MILTONS ELEKTRISKA är och det finns flera bolag i Tyresö som också är .

Firmatecknare för MILTONS ELEKTRISKA är följande:

Vill ni komma i kontakt med MILTONS ELEKTRISKA så kan ni göra det på telefon genom 08-7128452 eller genom brev på följande adress:

Elektrisk installation och servicearbeten

Det finns olika personer som har en koppling med MILTONS ELEKTRISKA och det är MILTON, INGVAR GEORG som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,