KFC-Kent Fahlström Consulting

Stockholms län

Information

KFC-Kent Fahlström Consulting är ett av många bolag som finns i Tyresö. Det är nämligen den kommunen som KFC-Kent Fahlström Consulting finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

KFC-Kent Fahlström Consulting är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2005-08-01.

KFC-Kent Fahlström Consulting som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2005-06-30. Men sedan 2005-08-01 så har KFC-Kent Fahlström Consulting varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på KFC-Kent Fahlström Consulting så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7700169.

Tyresö arbetar för att bolag som KFC-Kent Fahlström Consulting ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för KFC-Kent Fahlström Consulting. Det finns flera bolag i Stockholms län.

Konsultverksamhet samt agent för utländska tillverkningsföretag. Konsult åt tillverkningsföretag angående produktion och inköpsfrågor, logistik samt förslag till att strukturera produktioner, välja nya leveratörer för att sänka tillverkningskostnader även vara behjälplig vid ISO- Certifieringar. Agent för utländska tillverkningsföretag, förser dessa företag med arbete från Sverige.

Firmatecknare för KFC-Kent Fahlström Consulting är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till KFC-Kent Fahlström Consulting och det är följande personer, Fahlström, Kent Åke som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för KFC-Kent Fahlström Consulting är 450530-XXXX.