ROLF KÄLLGREN ENTREPRENAD

Stockholms län

Information

ROLF KÄLLGREN ENTREPRENAD hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Tyresö som är den kommunen där ROLF KÄLLGREN ENTREPRENAD finns. I Tyresö så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. ROLF KÄLLGREN ENTREPRENAD tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket ROLF KÄLLGREN ENTREPRENAD har haft sedan 1994-01-01. ROLF KÄLLGREN ENTREPRENAD har funnits sedan och 1978-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till ROLF KÄLLGREN ENTREPRENAD så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-7701940.

Tyresö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

ROLF KÄLLGREN ENTREPRENAD har idag 450921-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för ROLF KÄLLGREN ENTREPRENAD

Schaktarbeten med lastmaskin på entreprenad

I ROLF KÄLLGREN ENTREPRENAD så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är KÄLLGREN, ROLF ENAR som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .