Firma H.J. Undervattensteknik

Stockholms län

Information

Firma H.J. Undervattensteknik hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Tyresö som är den kommunen där Firma H.J. Undervattensteknik finns. I Tyresö så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Firma H.J. Undervattensteknik tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har ej F-skatt. Firma H.J. Undervattensteknik har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Firma H.J. Undervattensteknik så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Tyresö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Firma H.J. Undervattensteknik har idag 461230-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Firma H.J. Undervattensteknik

Reparation och underhåll av dykeri och undervattensmaterial. Dykeriarbeten. Konsultuppdrag i anslutning till dykeri och undervattens- verksamhet. Utbildning i handhavande av avancerad undervattensmaterial.

I Firma H.J. Undervattensteknik så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jacobsson, Hans Eric som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .