Lena Bratsberg-Karlsson

Stockholms län

Information

Lena Bratsberg-Karlsson hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Tyresö som är den kommunen där Lena Bratsberg-Karlsson finns. I Tyresö så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Lena Bratsberg-Karlsson tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Lena Bratsberg-Karlsson har haft sedan 2002-10-03. Lena Bratsberg-Karlsson har funnits sedan och 2002-10-03 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Lena Bratsberg-Karlsson så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-2128001.

Tyresö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Lena Bratsberg-Karlsson har idag 550316-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Lena Bratsberg-Karlsson

Hunduppfödning Kurser Utbildning

I Lena Bratsberg-Karlsson så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson Bratsberg, Lena I M som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .