FREEBIS Communication

Stockholms län

Information

550424-XXXX är organisationsnummer för företaget FREEBIS Communication. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som FREEBIS Communication är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tyresö som är den kommunen som FREEBIS Communication finns i.

FREEBIS Communication har varit registrerat sedan 2006-03-03 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-03-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för FREEBIS Communication så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-03-23.

FREEBIS Communication är och det finns flera bolag i Tyresö som också är .

Firmatecknare för FREEBIS Communication är följande:

Vill ni komma i kontakt med FREEBIS Communication så kan ni göra det på telefon genom 070-4072867 eller genom brev på följande adress:

Frilansverksamhet inom journalistik, media och kultur.

Det finns olika personer som har en koppling med FREEBIS Communication och det är Silén, Eva Birgitta som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,