Sveaco Ingeniörsfirma Aktiebolag

Stockholms län

Information

Sveaco Ingeniörsfirma Aktiebolag är ett företag som finns i Tyresö. I Sveaco Ingeniörsfirma Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsson, Jan Anders som är född 1957 och har titeln VD, Larsson, Jan Anders som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindahl, Eva Pernilla som är född 1967 och har titeln Suppleant, Fagerholm-Jukkola, Gunvor Margareta som är född 1949 och har titeln Revisor, BAGGENS REVISION Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sveaco Ingeniörsfirma Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Sveaco Ingeniörsfirma Aktiebolag på telefon 08-7420630.

Bolaget skall driva försäljning av förnödenheter till verkstadsindustrin jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Sveaco Ingeniörsfirma Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Sveaco Ingeniörsfirma Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Tyresö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Sveaco Ingeniörsfirma Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Sveaco Ingeniörsfirma Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sveaco Ingeniörsfirma Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Sveaco Ingeniörsfirma Aktiebolag har 556065-7503 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.