Aktiebolaget Kå-Be Charkuterifabrik

Stockholms län

Information

556073-9335 är organisationsnummer för bolaget Aktiebolaget Kå-Be Charkuterifabrik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aktiebolaget Kå-Be Charkuterifabrik är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tyresö som är den kommunen som Aktiebolaget Kå-Be Charkuterifabrik finns i.

Aktiebolaget Kå-Be Charkuterifabrik har varit registrerat sedan 1960-10-07 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aktiebolaget Kå-Be Charkuterifabrik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Aktiebolaget Kå-Be Charkuterifabrik är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Tyresö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aktiebolaget Kå-Be Charkuterifabrik är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Eveborn, Hans Lennart -Eveborn, Kent Bertil -Eveborn, Lena Marie -Eveborn, Ossi Marie

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Kå-Be Charkuterifabrik så kan ni göra det på telefon genom 08-7426370 eller genom brev på följande adress:
Antennv. 14, 135 48, Tyresö

Bolaget skall driva tillverkning och försäljning av charkuterivaror jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aktiebolaget Kå-Be Charkuterifabrik och det är Eveborn, Hans Lennart som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Eveborn, Kent Bertil som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Eveborn, Ossi Marie som är född 1926 och har titeln Ordinarie ledamot, Eveborn, Lena Marie som är född 1955 och har titeln Suppleant, Hamberg, Jan Olof Martin som är född 1967 och har titeln Revisor, Hamberg, Magnus Fredrik som är född 1962 och har titeln RevisorssuppleantParsells Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,