Aktiebolaget Tyresö Snickeri

Stockholms län

Information

Aktiebolaget Tyresö Snickeri hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Tyresö som är den kommunen där Aktiebolaget Tyresö Snickeri finns. I Tyresö så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aktiebolaget Tyresö Snickeri tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Aktiebolaget Tyresö Snickeri har haft sedan 1994-01-01. Aktiebolaget Tyresö Snickeri har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Aktiebolaget Tyresö Snickeri så kan ni göra det genom att skicka er post till Breviksliden 6, 135 69, Tyresö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7701358.

Tyresö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Aktiebolaget Tyresö Snickeri Privat, ej börsnoterat.

Aktiebolaget Tyresö Snickeri har idag 556109-0290 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Aktiebolaget Tyresö Snickeri

Bolaget skall driva tillverkning och försäljning av inredningar samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Aktiebolaget Tyresö Snickeri så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Claasen, Erika Charlotte som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Jädersten, Sabine Hanni Liesbeth som är född 1961 och har titeln Suppleant, Törnblom, Ulla-Britt Marianne som är född 1966 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Jan Erik som är född 1964 och har titeln Revisor, Sjöbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .