Pe-Has Kött & Chark Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall driva handel med kött och charkvaror samt färdig mat till restauranger och storkök jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Pe-Has Kött & Chark Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Tyresö så är Pe-Has Kött & Chark Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Tyresö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Tyresö och i Stockholms län. Redan 1975-11-13 så skapades Pe-Has Kött & Chark Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Pe-Has Kött & Chark Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Pe-Has Kött & Chark Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1976-01-01

556190-8418 är organisationsnummret för företaget som finns i Tyresö.

Just nu är Pe-Has Kött & Chark Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Pe-Has Kött & Chark Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-393760 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Mayer, Rickard Georg

Följande personer är på något sätt aktiva inom Pe-Has Kött & Chark Aktiebolag är Mayer, Rickard Georg som är född 1976 och har titeln VD, Mayer, Rickard Georg som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindbäck Mayer, Berit Boel Linnéa som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Ulfves, Stig Henrik som är född 1945 och har titeln Suppleant, Beckman, Uno Sigurd som är född 1930 och har titeln Revisor, Revisor Uno Beckman KB som är född och har titeln Revisor.