Tuppz - Topefa AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva handel, tillverkning och konsultverksamhet inom bil- & transportbranschen, grafiska branschen, mekaniska verkstad, fastighetsservice- & fastighetsbranschen, ekonomi & finansiering dock ej sådan rörelse som avses i lagen om kreditaktiebolag och lagen om bankrörelse, värdepappersförvaltning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tuppz - Topefa AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Tyresö så är Tuppz - Topefa AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Tyresö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Tyresö och i Stockholms län. Redan 1976-09-15 så skapades Tuppz - Topefa AB och företaget är har F-skattsedel Tuppz - Topefa AB har haft det sedan 1994-01-01.

Tuppz - Topefa AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556193-1154 är organisationsnummret för företaget som finns i Tyresö.

Just nu är Tuppz - Topefa AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Tuppz - Topefa AB så går det att nå dem via telefon på 0270-613450 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Perzon, Bengt Thomas -Perzon, Ingela Jennie-Matilda T -Åsberg, Bengt Olof Gustaf

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tuppz - Topefa AB är Perzon, Ingela Jennie-Matilda T som är född 1972 och har titeln VD, Perzon, Ingela Jennie-Matilda T som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Perzon, Bengt Thomas som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Åsberg, Bengt Olof Gustaf som är född 1938 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Månsson, Pär Mikael som är född 1959 och har titeln Huvudansvarigrevisor.