Hyrtorkar i Sverige Aktiebolag

Stockholms län

Information

Hyrtorkar i Sverige Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Tyresö. Det är nämligen den kommunen som Hyrtorkar i Sverige Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hyrtorkar i Sverige Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Hyrtorkar i Sverige Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1979-04-02. Men sedan 1998-01-01 så har Hyrtorkar i Sverige Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Vallv. 19, 135 67, Tyresö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hyrtorkar i Sverige Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7701500.

Tyresö arbetar för att bolag som Hyrtorkar i Sverige Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hyrtorkar i Sverige Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva uthyrning av maskiner och invetarier inom området för byggnation och anläggningar.

Firmatecknare för Hyrtorkar i Sverige Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hyrtorkar i Sverige Aktiebolag och det är följande personer, Holmqvist, Per Ola som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Broström Holmqvist, Sigrid Madeleine som är född 1953 och har titeln Suppleant, Hedrum, Carina Maria Elisabet som är född 1971 och har titeln Revisor, P46 Redovisning AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hyrtorkar i Sverige Aktiebolag är 556199-7387.