Tykoflex Fastigheter Aktiebolag

Stockholms län

Information

Tykoflex Fastigheter Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Tyresö som är den kommunen där Tykoflex Fastigheter Aktiebolag finns. I Tyresö så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Tykoflex Fastigheter Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Tykoflex Fastigheter Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Tykoflex Fastigheter Aktiebolag har funnits sedan och 1981-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Tykoflex Fastigheter Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Radiov. 29, 135 48, Tyresö men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-7120055.

Tyresö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Tykoflex Fastigheter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Tykoflex Fastigheter Aktiebolag har idag 556208-3179 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Örjes, Per Anders Firman tecknas två i förening av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Tykoflex Fastigheter Aktiebolag

Bolaget skall bedriva verksamhet avseende tillverkning av eller handel med metall- och verkstadsindustriprodukter, förvaltning av fast egendom, uthyrning av maskiner ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Tykoflex Fastigheter Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Örjes, Per Anders som är född 1946 och har titeln VD, Örjes, Per Anders som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundberg, Jan Tord Göran som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Askert, Björn Axel som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Bjertsjö, Pål Magnus som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedlund, Knut Göran Anders som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamotÖrjes, Anders Stefan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Okasmaa, Juhan som är född och har titeln Revisor,Bosatt utomlands inom EES, .