Tyresö Rackethall Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter med uthyrning av banor till konsumenter av racketsporter, exempelvis tennis, badminton, squash etc, uthyrning av lokaler till konsumenter av styrketräning, solarium och för konferens- och kontorsverksamhet, samt driva trivselanläggningar inom fastigheten och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tyresö Rackethall Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Tyresö så är Tyresö Rackethall Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Tyresö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Tyresö och i Stockholms län. Redan 1981-06-23 så skapades Tyresö Rackethall Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Tyresö Rackethall Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Tyresö Rackethall Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1982-01-01

556210-6699 är organisationsnummret för bolaget som finns i Tyresö.

Just nu är Tyresö Rackethall Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Tyresö Rackethall Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-7987520 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tyresö Rackethall Aktiebolag är Jacobson, Bertil Lennart som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Claesson, Per Ola Urban som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmen, Åge Henry som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Selin, Sven Richard som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Ek, Hans Peter som är född 1966 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.