Edisa Aktiebolag

Stockholms län

Information

Edisa Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Tyresö som är den kommunen där Edisa Aktiebolag finns. I Tyresö så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Edisa Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Edisa Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Edisa Aktiebolag har funnits sedan och 1985-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Edisa Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Gränsv. 19 A, 135 47, Tyresö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7123507.

Tyresö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Edisa Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Edisa Aktiebolag har idag 556238-1052 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Edisa Aktiebolag

Bolaget skall driva agentur, försäljning av hårdmetall verktyg och vänskär ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Edisa Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Divegard, Sandor som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Divegard, Eva Kristina som är född 1952 och har titeln Suppleant, Hedrum, Carina Maria Elisabet som är född 1971 och har titeln Revisor, PBAB Redovisning och Revision AB som är född och har titeln Revisor, .