Rådeström Sundberg Elteknik AB

Stockholms län

Information

Bolagets verksamhet ska vara att utföra elinstallationer, grafisk formgivning, reklamproduktion samt ekonomisk redovisning.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Rådeström Sundberg Elteknik AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Tyresö så är Rådeström Sundberg Elteknik AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Tyresö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Tyresö och i Stockholms län. Redan 1987-03-13 så skapades Rådeström Sundberg Elteknik AB och verksamheten är har F-skattsedel Rådeström Sundberg Elteknik AB har haft det sedan 1994-01-01.

Rådeström Sundberg Elteknik AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1987-01-01

556241-3582 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Tyresö.

Just nu är Rådeström Sundberg Elteknik AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Rådeström Sundberg Elteknik AB så går det att nå dem via telefon på 08-7989738 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Rådeström Sundberg Elteknik AB är Rådeström, Bo Gustaf som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rådeström, Bo Tomas som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundberg, Gert Owe Michael som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Rådeström, Maud Susann som är född 1966 och har titeln Suppleant, Andersson, Ola Anders som är född 1965 och har titeln Revisor, Stockholm air Revision Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.