Niklassons Gräv & Trädgårdsanläggningar Aktiebolag

Stockholms län

Information

Niklassons Gräv & Trädgårdsanläggningar Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Tyresö som är den kommunen där Niklassons Gräv & Trädgårdsanläggningar Aktiebolag finns. I Tyresö så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Niklassons Gräv & Trädgårdsanläggningar Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Niklassons Gräv & Trädgårdsanläggningar Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Niklassons Gräv & Trädgårdsanläggningar Aktiebolag har funnits sedan och 1985-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Niklassons Gräv & Trädgårdsanläggningar Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till St. Sköndals v., 128 64, Sköndal men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-6042630.

Tyresö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Niklassons Gräv & Trädgårdsanläggningar Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Niklassons Gräv & Trädgårdsanläggningar Aktiebolag har idag 556248-4203 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Niklassons Gräv & Trädgårdsanläggningar Aktiebolag

Bolaget skall driva trädgårdsanläggning ävensom idka handel och försäljning av lantbruksprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

I Niklassons Gräv & Trädgårdsanläggningar Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Niklasson, Tage Sigvard som är född 1932 och har titeln VD, Niklasson, Tage Sigvard som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Niklasson, Per Tage som är född 1958 och har titeln Suppleant, Söderlind, Per Jonas Christer som är född 1952 och har titeln Revisor, Bäcklund & Partners Revision KB som är född och har titeln Revisor, .