Beva Bevattningsteknik AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Tyresö och Beva Bevattningsteknik AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Beva Bevattningsteknik AB är ett av dem. Statusen för Beva Bevattningsteknik AB är att Bolaget är aktivt.

Beva Bevattningsteknik AB är ett Aktiebolag och skapades 1984-11-29. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Tyresö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Beva Bevattningsteknik AB ska trivas.

Beva Bevattningsteknik AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Tyresö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall sälja bevattningsmateriel och utföra bevattnings- entreprenader på alla slags grönytor samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Beva Bevattningsteknik AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Beva Bevattningsteknik AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Tyresö.

Vill man komma i kontakt med Beva Bevattningsteknik AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-50594980.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas tre i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Beva Bevattningsteknik AB är Lust, Per Erik som är född 1948 och har titeln VD, Lust, Per Erik som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Blazevska, Raili Irene som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Rydén, Måns Olof Lennartsson som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Örjes, Per Anders som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Okasmaa, Juhan som är född och har titeln Revisor,Bosatt utomlands inom EES.

Beva Bevattningsteknik AB har 556252-3901 som sitt organisationsnummer.