Arta Plast Aktiebolag

Stockholms län

Information

Arta Plast Aktiebolag är en verksamhet som finns i Tyresö. I Arta Plast Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Steg, Helge Wolfgang som är född 1971 och har titeln VD, Steg, Helge Wolfgang som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Cress, Steven Arthur som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Ingvarsson, Lars Emil Torsten som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Jan Bertil som är född 1942 och har titeln Revisor, Jansson, Lars Christer som är född 1948 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Arta Plast Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Arta Plast Aktiebolag på telefon 08-55655700.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av plastprodukter, huvudsakligen medicinska artiklar, förpacknings-, leksaks-, reklam- och presentartiklar, tillverka och försälja formverktyg, bedriva import- och exportrörelse inom plastbranschen, samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Arta Plast Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Arta Plast Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Tyresö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Arta Plast Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Arta Plast Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Arta Plast Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Arta Plast Aktiebolag har 556255-6620 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.