Skandia Impex Aktiebolag

Stockholms län

Information

Skandia Impex Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Tyresö. Det är nämligen den kommunen som Skandia Impex Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Skandia Impex Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Skandia Impex Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1985-07-11. Men sedan 1985-01-01 så har Skandia Impex Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Sjöv. 25, 184 52, Österskär. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Skandia Impex Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7129790.

Tyresö arbetar för att verksamheter som Skandia Impex Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Skandia Impex Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva marknadsföring och försäljning av hänglås, lägenhetsuthyrning, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Skandia Impex Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Skandia Impex Aktiebolag och det är följande personer, Ekman, Karl Anders som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Broberg, Agneta Kristina som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Ekman, Erik Göran som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Englund, Sara Kristina som är född 1980 och har titeln Revisor, R3 Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Skandia Impex Aktiebolag är 556261-2720.