Ricks Bygg Aktiebolag

Stockholms län

Information

Ricks Bygg Aktiebolag är en verksamhet som finns i Tyresö. I Ricks Bygg Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Rick Jan Ebert som är född 1944 och har titeln VD, Karlsson, Rick Jan Ebert som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Arnberg, John-Erik som är född 1948 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Andersson, Johan Emil som är född 1973 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ricks Bygg Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Ricks Bygg Aktiebolag på telefon 08-7707933.

Bolaget skall idka nyproduktion, reparation samt förvaltning av fastigheter, skogsavverkning och träförädling samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ricks Bygg Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Ricks Bygg Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Tyresö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Ricks Bygg Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Ricks Bygg Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1986-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ricks Bygg Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Ricks Bygg Aktiebolag har 556265-1546 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.