Sun Spain International Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Tyresö och Sun Spain International Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Sun Spain International Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Sun Spain International Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Sun Spain International Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1986-01-07. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Tyresö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Sun Spain International Aktiebolag ska trivas.

Sun Spain International Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Tyresö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva förmedling av fastigheter och lägenheter, originalarbeten för reklambyråer, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sun Spain International Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Sun Spain International Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Tyresö.

Vill man komma i kontakt med Sun Spain International Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7107122.

Firman tecknas var för sig av -Andersson, Märta Ingeborg -Andersson, Sven Jörgen.

De som är på något sätt har med Sun Spain International Aktiebolag är Andersson, Märta Ingeborg som är född 1919 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Sven Jörgen som är född 1951 och har titeln Suppleant, Steen, Lars Olov som är född 1956 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Sun Spain International Aktiebolag har 556269-2284 som sitt organisationsnummer.