Leiv Gislefoss Machinery International AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva konsulterande verksamhet inom organisation och marknadsföring, export och import av nya och begagnade maskiner och reservdelar till pappers- och cellulosaindustrin.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Leiv Gislefoss Machinery International AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Tyresö så är Leiv Gislefoss Machinery International AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Tyresö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Tyresö och i Stockholms län. Redan 1986-08-18 så skapades Leiv Gislefoss Machinery International AB och verksamheten är har F-skattsedel Leiv Gislefoss Machinery International AB har haft det sedan 1994-01-01.

Leiv Gislefoss Machinery International AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556281-2288 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Tyresö.

Just nu är Leiv Gislefoss Machinery International AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Leiv Gislefoss Machinery International AB så går det att nå dem via telefon på 08-7127571 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Leiv Gislefoss Machinery International AB är Gislefoss, Birger Emanuel som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Gislefoss, Carina Elisabeth som är född 1966 och har titeln Suppleant, Eriksson, Ulf Georg som är född 1962 och har titeln Revisor, MGI Revideco AB som är född och har titeln Revisor, .