Lime Marine AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Lime Marine AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Tyresö här finns det många olika Aktiebolag. Lime Marine AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Tyresö jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Lime Marine AB är momsregistrerat sedan1987-01-01 och har organisationsnummer 556285-4983.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-6459959 alternativt besöka eller skicka post till Lime Marine AB på följande adress Energiv. 3, 135 49, Tyresö.

Lime Marine AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Lime Marine AB så sitter följande personer i styrelsen: , von Haugwitz, Sven Hugo som är född 1935 och har titeln Suppleant , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall köpa och sälja båtar, utföra reparationer och service på båtar och lastbilar, uthyrning av båtar, upplåta uppställningsplats för båtar och uthyrning av lokaler samt slamsugning, oljesanering, tankrengöring och därmed förenlig verksamhet.