Investmab Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Investmab Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Tyresö här finns det många olika Aktiebolag. Investmab Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Tyresö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Investmab Aktiebolag är momsregistrerat sedan1988-01-01 och har organisationsnummer 556285-7721.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-6616002 alternativt besöka eller skicka post till Investmab Aktiebolag på följande adress Vendelsöv., 135 51, Tyresö.

Investmab Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Investmab Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , Nilsson, Carl Håkan som är född 1969 och har titeln Suppleant , Roth, Tom Christian som är född 1962 och har titeln Suppleant , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva köp, försäljning och förvaltning av fastigheter och värdehandlingar, leasing- och faktoringverksamhet samt därmed sammanhängande finansiering dock ej sådan rörelse som avses i lag om bank- och kreditrörelse, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.