Åke Rådström Transport Aktiebolag

Stockholms län

Information

556290-0943 är organisationsnummer för bolaget Åke Rådström Transport Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Åke Rådström Transport Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tyresö som är den kommunen som Åke Rådström Transport Aktiebolag finns i.

Åke Rådström Transport Aktiebolag har varit registrerat sedan 1986-12-16 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Åke Rådström Transport Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Åke Rådström Transport Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Tyresö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Åke Rådström Transport Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Åke Rådström Transport Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-6689532 eller genom brev på följande adress:
Bollv. 4 A, 135 47, Tyresö

Bolaget skall bedriva transportverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Åke Rådström Transport Aktiebolag och det är Rådström, Åke Elvin som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Rådström, Betty Anna-Maria Birgitta som är född 1962 och har titeln Suppleant, Jonsson, Hans Ola som är född 1952 och har titeln Revisor,