Osgab Aktiebolag

Stockholms län

Information

Osgab Aktiebolag är ett bolag som finns i Tyresö. I Osgab Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bengs, Jan Mikael som är född 1962 och har titeln VD, Bengs, Jan Mikael som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Backman, Sture Lars Johan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Häggdahl, Peter Henrik som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsten, Maria Christina som är född 1964 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Osgab Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Osgab Aktiebolag på telefon 08-55655770.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom fabrikatsoberoende datorövervakning för fastighets- och industriautomation,handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Osgab Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Osgab Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Tyresö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Osgab Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Osgab Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Osgab Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Osgab Aktiebolag har 556295-6309 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.