Futurizmo Charter Aktiebolag

Stockholms län

Information

Futurizmo Charter Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Tyresö som är den kommunen där Futurizmo Charter Aktiebolag finns. I Tyresö så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Futurizmo Charter Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Futurizmo Charter Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Futurizmo Charter Aktiebolag har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Futurizmo Charter Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Måndalsv. 27, 135 54, Tyresö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7125774.

Tyresö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Futurizmo Charter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Futurizmo Charter Aktiebolag har idag 556299-0001 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Futurizmo Charter Aktiebolag

Bolaget skall bedriva PR- och charterverksamhet jämte därmed förenlig verksamhet.

I Futurizmo Charter Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lundin, Lena Kristina som är född 1945 och har titeln VD, Lundin, Karl Leif Olov som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundin, Lena Kristina som är född 1945 och har titeln Suppleant, Davéus, Ulf Håkan som är född 1949 och har titeln Revisor, Davérev AB som är född och har titeln Revisor, .