Aktiebolaget Klimathusen Wareskog Agenturer

Stockholms län

Information

Bolaget skall driva handel med och utföra installationer av värme- och klimatanläggningar jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Klimathusen Wareskog Agenturer vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Tyresö så är Aktiebolaget Klimathusen Wareskog Agenturer ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Tyresö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Tyresö och i Stockholms län. Redan 1987-12-10 så skapades Aktiebolaget Klimathusen Wareskog Agenturer och företaget är har F-skattsedel Aktiebolaget Klimathusen Wareskog Agenturer har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Klimathusen Wareskog Agenturer är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556312-9039 är organisationsnummret för företaget som finns i Tyresö.

Just nu är Aktiebolaget Klimathusen Wareskog Agenturer Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Klimathusen Wareskog Agenturer så går det att nå dem via telefon på 08-7129700 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Klimathusen Wareskog Agenturer är Åkerlind, Gunilla Margareta som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkerlind, Kristin Margareta som är född 1981 och har titeln Suppleant, Gribe, Gisela René som är född 1963 och har titeln Revisor, Hellgren, Pirjo Hanneli som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, Brandstams Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .