H.J. Emballage Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Tyresö och H.J. Emballage Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och H.J. Emballage Aktiebolag är ett av dem. Statusen för H.J. Emballage Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

H.J. Emballage Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1988-02-09. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Tyresö där bolaget finns i jobbar för att bolag som H.J. Emballage Aktiebolag ska trivas.

I Tyresö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsulterande verksamhet inom områdena grafisk industri och administration samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att H.J. Emballage Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är H.J. Emballage Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Tyresö.

Vill man komma i kontakt med H.J. Emballage Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7986655.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med H.J. Emballage Aktiebolag är Dimitrova Eberharter, Rayna som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Dimitrov, Georgi Eberharter som är född 1982 och har titeln Suppleant, Beergrehn, Bengt Ivar som är född 1956 och har titeln Revisor, Olofson, Hans Peter som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Dahlström & Partners Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

H.J. Emballage Aktiebolag har 556318-4562 som sitt organisationsnummer.