Arkitekt & Byggteknik JHE AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Tyresö och Arkitekt & Byggteknik JHE AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Arkitekt & Byggteknik JHE AB är ett av dem. Statusen för Arkitekt & Byggteknik JHE AB är att Bolaget är aktivt.

Arkitekt & Byggteknik JHE AB är ett Aktiebolag och skapades 1988-07-08. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Tyresö där företaget finns i jobbar för att företag som Arkitekt & Byggteknik JHE AB ska trivas.

Arkitekt & Byggteknik JHE AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Tyresö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva arkitekt- och projekteringsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Arkitekt & Byggteknik JHE AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Arkitekt & Byggteknik JHE AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Tyresö.

Vill man komma i kontakt med Arkitekt & Byggteknik JHE AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7440290.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Arkitekt & Byggteknik JHE AB är Edlund, Jan Herman som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Edlund, Eva Carina som är född 1954 och har titeln Suppleant, Bauman, Lars Robert som är född 1952 och har titeln Revisor, Lars Bauman Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Arkitekt & Byggteknik JHE AB har 556328-9387 som sitt organisationsnummer.