Eber Konsult Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Eber Konsult Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Tyresö här finns det många olika Aktiebolag. Eber Konsult Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Tyresö jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Eber Konsult Aktiebolag är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556336-9601.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-7986655 alternativt besöka eller skicka post till Eber Konsult Aktiebolag på följande adress Siklöjev. 7, 135 41, Tyresö.

Eber Konsult Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Eber Konsult Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Dimitrov, Georgi Eberharter som är född 1982 och har titeln Suppleant , , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsulterande verksamhet inom områdena administration, marknadsföring och databehandling samt idka handel och agenturverksamhet med produkter inom ovanstående branscher, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.