Containertjänst i Tyresö Aktiebolag

Stockholms län

Information

Containertjänst i Tyresö Aktiebolag är en verksamhet som finns i Tyresö. I Containertjänst i Tyresö Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Gösta Viktor som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Setterblad, Dan Henrik som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Robert Gösta som är född 1971 och har titeln Suppleant, Rendert, Stig Johan som är född 1965 och har titeln Revisor, Lundman, Erik Gunnar som är född 1945 och har titeln Revisorssuppleant, Copia Revision AB som är född och har titeln RevisorLundmans Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Containertjänst i Tyresö Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Containertjänst i Tyresö Aktiebolag på telefon 08-6731020.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse däri inbegripet godstransporter och renhållning, uthyrning av containers, maskiner, kontorsinventarier, datautrustningar och lokaler, handel med värdepapper och konst samt glas och inramning, äga, förvalta och uthyra fast egendom.

Idag är Containertjänst i Tyresö Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Containertjänst i Tyresö Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Tyresö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Containertjänst i Tyresö Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Containertjänst i Tyresö Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Containertjänst i Tyresö Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Containertjänst i Tyresö Aktiebolag har 556339-5143 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.