Ronny Bygg Aktiebolag

Stockholms län

Information

Ronny Bygg Aktiebolag är ett av många företag som finns i Tyresö. Det är nämligen den kommunen som Ronny Bygg Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ronny Bygg Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Ronny Bygg Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1989-09-15. Men sedan 1998-01-01 så har Ronny Bygg Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Stjärnv. 21, 135 55, Tyresö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ronny Bygg Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7123626.

Tyresö arbetar för att företag som Ronny Bygg Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ronny Bygg Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva reparation- och nybyggnadsarbeten av fastigheter jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ronny Bygg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ronny Bygg Aktiebolag och det är följande personer, Andersson, Karl Ronny som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Jenny Maria som är född 1971 och har titeln Suppleant, Törnskog, Björn Jonny Carl som är född 1967 och har titeln Revisor, Törnskogs Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ronny Bygg Aktiebolag är 556369-5179.