INOVATEC Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall utföra konsulttjänster inom limsystembranschen, äga och förvalta fast egendom, bedriva handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för INOVATEC Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Tyresö så är INOVATEC Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Tyresö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Tyresö och i Stockholms län. Redan 1990-05-09 så skapades INOVATEC Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel INOVATEC Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

INOVATEC Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556395-1374 är organisationsnummret för bolaget som finns i Tyresö.

Just nu är INOVATEC Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med INOVATEC Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-916180 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom INOVATEC Aktiebolag är Hermin, Lennart som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Hermin, Märit Birgitta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Lindell, Bo Erik Max som är född 1946 och har titeln Revisor, REVENTUS REVISION Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .