Fragaria Aktiebolag

Stockholms län

Information

Fragaria Aktiebolag är ett företag som finns i Tyresö. I Fragaria Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nelson, Jan Kenneth som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Nelson, Ragnvi Elisabeth som är född 1952 och har titeln Suppleant, Martinsson, Bengt Ivan som är född 1953 och har titeln Revisor, BMI Redovisning & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Fragaria Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Fragaria Aktiebolag på telefon 08-7701183.

Bolaget skall bedriva uthyrning av arbetskraft inom det administrativa området, samt idka handel med kontorsrelaterade produkter och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Fragaria Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Fragaria Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Tyresö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Fragaria Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Fragaria Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fragaria Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Fragaria Aktiebolag har 556414-8731 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.