Akzo Nobel Car Refinishes Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Tyresö finns det ett Aktiebolag som heter Akzo Nobel Car Refinishes Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Akzo Nobel Car Refinishes Aktiebolag i Stockholms län. Tyresö är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Akzo Nobel Car Refinishes Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1997-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1991-01-07 så har Akzo Nobel Car Refinishes Aktiebolag varit registrerat och sedan 1995-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Akzo Nobel Car Refinishes Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Tyresö.

Vill man komma i kontakt med Akzo Nobel Car Refinishes Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Mediav. 1, 135 48, Tyresö. Vi ni istället prata med Akzo Nobel Car Refinishes Aktiebolag så kan ni göra det på 08-50304100.

Bolaget skall bedriva tillverkning och handel med färger och kemikalier samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Karlsson, Kjell Anders Harry som är född 1948 och har titeln Extern firmatecknare, Nyqvist, Stig Robert som är född 1957 och har titeln Extern firmatecknare, Strömberg, Marianne Barbro Sofi som är född 1958 och har titeln Extern firmatecknare, Wivesson, Berne Tomas som är född 1948 och har titeln Extern firmatecknare, Harris, Michael David som är född 1962 och har titeln VD, Harris, Michael David som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamotBuhre, Sven Olof som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Arvidsson, Bengt Håkan som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Egeryd Dahlin, Lena Birgitta som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamotBergman, Per Gustaf som är född 1946 och har titeln RevisorKPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Egeryd Dahlin, Lena Birgitta -Harris, Michael David -Karlsson, Kjell Anders Harry -Nyqvist, Stig Robert -Strömberg, Marianne Barbro Sofi -Wivesson, Berne Tomas Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Akzo Nobel Car Refinishes Aktiebolag har 556416-0975 som sitt organisationsnummer.