Billebro Eventure Aktiebolag

Stockholms län

Information

Billebro Eventure Aktiebolag är ett av många företag som finns i Tyresö. Det är nämligen den kommunen som Billebro Eventure Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Billebro Eventure Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2009-11-12.

Billebro Eventure Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1991-03-22. Men sedan 1991-01-01 så har Billebro Eventure Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Skåneg. 75, 116 37, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Billebro Eventure Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6400320.

Tyresö arbetar för att företag som Billebro Eventure Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Billebro Eventure Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall producera events, konferenser, företagsfester och nöjesprojekt. Bolaget skall sälja och hyra ut ljus- och ljudutrustning. Bolaget skall bedriva personaluthyrning med specialister såsom diskjockeys, ljus- & ljudtekniker, artister, föredragshållare, kursledare samt annan personal. Genom att tillhandahålla ett brett sortiment lokaler, cateringtjänster, dekor- & styling- leverantörer kan bolaget åtaga sig fullservice arrangemang. Bolaget skall även arrangera kurser och utbildningar inom sektorerna för självkännedom & kompetensutveckling. Bolaget skall därtill producera webbtjänster kopplade till kärnverksamheten.

Firmatecknare för Billebro Eventure Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Billebro Eventure Aktiebolag och det är följande personer, Billebro, Kent Michael som är född 1957 och har titeln VD, Billebro, Kent Michael som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Synnefors, Ingrid Helene som är född 1960 och har titeln Suppleant, Amilon, Johan Carl Adam som är född 1949 och har titeln Revisor, Amilon Johan, revision och konsult AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Billebro Eventure Aktiebolag är 556423-2592.