Tommy Palmberg Fastighets Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Tyresö och Tommy Palmberg Fastighets Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Tommy Palmberg Fastighets Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Tommy Palmberg Fastighets Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Tommy Palmberg Fastighets Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-06-14. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Tyresö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Tommy Palmberg Fastighets Aktiebolag ska trivas.

Tommy Palmberg Fastighets Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Tyresö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva förmedling, förvaltning, köp och försäljning av fastigheter samt utföra fastighetsservice ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tommy Palmberg Fastighets Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Tommy Palmberg Fastighets Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Tyresö.

Vill man komma i kontakt med Tommy Palmberg Fastighets Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7120130.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Tommy Palmberg Fastighets Aktiebolag är Palmberg, Tommy Lennart som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Per Christoffer som är född 1986 och har titeln Suppleant, Rödl & Partner Nordic AB som är född och har titeln Revisor, Kannö, Nils Olof Gustaf som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor, Moretime Ekonomi & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Tommy Palmberg Fastighets Aktiebolag har 556427-9429 som sitt organisationsnummer.