Lages Weathering Lage Larsson Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva marknadsföring och försäljning av marin utrustning och undervisning inom meteorologiområdet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lages Weathering Lage Larsson Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Tyresö så är Lages Weathering Lage Larsson Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Tyresö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Tyresö och i Stockholms län. Redan 1991-11-19 så skapades Lages Weathering Lage Larsson Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Lages Weathering Lage Larsson Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Lages Weathering Lage Larsson Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556435-9858 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Tyresö.

Just nu är Lages Weathering Lage Larsson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Lages Weathering Lage Larsson Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-7129580 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Larsson, Birgitta Marita Ingegerd -Larsson, Lage Erik

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lages Weathering Lage Larsson Aktiebolag är Larsson, Lage Erik som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Birgitta Marita Ingegerd som är född 1944 och har titeln Suppleant, Haglund, Erik Tomas som är född 1964 och har titeln Revisor, Tomas Haglund Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .