R Malmqvist Consulting Aktiebolag

Stockholms län

Information

R Malmqvist Consulting Aktiebolag är en verksamhet som finns i Tyresö. I R Malmqvist Consulting Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Malmqvist, Carl Torsten Robert som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Lewander, Bo Torsten som är född 1961 och har titeln Suppleant, Hammare, Tore Christer som är född 1948 och har titeln Revisor, Christer Hammare Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med R Malmqvist Consulting Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå R Malmqvist Consulting Aktiebolag på telefon 08-7988070.

Bolaget skall bedriva export, import och försäljning av elektronik produkter, legotillverkning främst inom medicin och databranschen, konsultationsarbeten inom elektronik, äga och förvalta fast egendom, handel med, och förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är R Malmqvist Consulting Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

R Malmqvist Consulting Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Tyresö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

R Malmqvist Consulting Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och R Malmqvist Consulting Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för R Malmqvist Consulting Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

R Malmqvist Consulting Aktiebolag har 556445-5722 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.