T.Svensk AV-Inredning Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Tyresö finns det ett Aktiebolag som heter T.Svensk AV-Inredning Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar T.Svensk AV-Inredning Aktiebolag i Stockholms län. Tyresö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

T.Svensk AV-Inredning Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1992-10-28 så har T.Svensk AV-Inredning Aktiebolag varit registrerat och sedan 1993-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är T.Svensk AV-Inredning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Tyresö.

Vill man komma i kontakt med T.Svensk AV-Inredning Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Klöverv. 14, 135 54, Tyresö. Vi ni istället prata med T.Svensk AV-Inredning Aktiebolag så kan ni göra det på 08-7982211.

Bolaget ska bedriva tillverkning och försäljning av audiovisuell utrustning, försällning av konsulttjänster inom verksamhetsområdet data med informationsöverföring som åskådliggörs via audiovisuell utrustning, videokonferenser, utformning av lokaler, förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Svensk, Berndt Tommy som är född 1944 och har titeln VD, Svensk, Berndt Tommy som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensk, Anna Christina Margareta som är född 1945 och har titeln Suppleant, Varverud, Pernilla Margareta som är född 1970 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -Svensk, Anna Christina Margareta -Svensk, Berndt Tommy .

T.Svensk AV-Inredning Aktiebolag har 556455-3880 som sitt organisationsnummer.