Kilström Redovisning och Utbildning AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Kilström Redovisning och Utbildning AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Tyresö här finns det många olika Aktiebolag. Kilström Redovisning och Utbildning AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Tyresö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Kilström Redovisning och Utbildning AB är momsregistrerat sedan1994-01-01 och har organisationsnummer 556468-5393.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 070-5175791 alternativt besöka eller skicka post till Kilström Redovisning och Utbildning AB på följande adress Skogsv. 34, 135 49, Tyresö.

Kilström Redovisning och Utbildning AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Kilström Redovisning och Utbildning AB så sitter följande personer i styrelsen: , Kilström, Karen som är född 1959 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultationer inom ekonomi och redovisning, produktion och genomförande av utbildning inom redovisningsområdet samt och äga och förvalta lös och fast egendom, och därmed sammanhängande verksamhet.