Byggpartner G Gundler Aktiebolag

Stockholms län

Information

Byggpartner G Gundler Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Tyresö. Det är nämligen den kommunen som Byggpartner G Gundler Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Byggpartner G Gundler Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Byggpartner G Gundler Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1994-07-20. Men sedan 1994-01-01 så har Byggpartner G Gundler Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Långviksv. 13, 123 52, Farsta. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Byggpartner G Gundler Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7079040.

Tyresö arbetar för att verksamheter som Byggpartner G Gundler Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Byggpartner G Gundler Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet, byggledning, byggkonsultationsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Byggpartner G Gundler Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Byggpartner G Gundler Aktiebolag och det är följande personer, Gundler, Per Gunnar som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Gundler, Inger Elisabet som är född 1935 och har titeln Suppleant, Martinsson, Bengt Ivan som är född 1953 och har titeln Revisor, BMI Redovisning & Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Byggpartner G Gundler Aktiebolag är 556489-7949.